"تنظیمات پیشرفته" که زیرمجموعه "تنظیمات" از منوی وبلاگ است را مطابق تصویر ذیل مشاهده خواهید کرد:
در این قسمت می توانید تنظیمات پیشرفته وبلاگ را انجام دهید.
(برای دیدن تصویر در اندازه واقعی روی آن کلیک کنید)
تغییراتی که می توانید برای مطالب خود در این قسمت اعمال کنید عبارتست از:
رمز عبور پیشفرض مطالب محافظت شده: عبارتی که در کادر رو بروی این عنوان درج می کنید برای مطالبی که گزینه "محافظت با کلمه عبور" را برایشان در قسمت "تنظیمات مطلب" صفحه ویرایش/ارسال مطلب، فعال کرده باشید اعمال می شود. در این حالت به جای متن مطلب، در وبلاگ کادری نمایش داده خواهد شد که کاربران باید رمز عبور خود را در آن وارد کنند تا بتوانند متن اصلی را مشاهده نمایند. رمز عبور میتواند حرف، عدد و یا مجموع هردو باشد..
نکته: این رمز عبور بصورت رمز عبور پیشفرض در نظر گرفته می شود اما برای هر مطلب در آینده خواهید توانست رمز عبور مجزا تعیین کنید.
نکته: رمز عبور شما در هیچ کجای دیگر از وبلاگتان قابل مشاهده نیست پس کاربرانی که می خواهید مطلبی که با رمز عبور محافظت می شود را مشاهده کنند باید بصورت دستی رمز عبور را از شما دریافت کرده باشند. مثلا میتوانید آن را برای آنها ایمیل کنید!
تصحیح حروف فارسی: در مورد فونت هایی که بعضی حروف آنها مشابه حروف عربی درج می شود کاربرد دارد که بصورت پیشفرض فعال است؛ توصیه می شود آن را غیر فعال نکنید.
نکته: این تصحیح (در عنوان و توضیحات صفحات، عنوان و متن مطالب و ...)تأثیر زیادی در سازگاری با موتورهای جستجو دارد و در مورد کلمات کلیدی به صورت خودکار انجام میشود
متن قبل از ادامه مطلب...: در این حالت متنی که پیش از ادامه مطلب یعنی در صفحه اصلی مطلب منتشر شده در "ادامه مطلب" یا "نمایش کامل مطلب" نمایش داده نمیشود. یعنی هر متن به دو بخش مجزای قبل و بعد از "ادامه مطلب" تقسیم می شود که هر یک در دو صفحه جداگانه به نمایش درمیآیند. اما در حالتیکه این گزینه غیر فعال باشد مطلب شما بصورت یکپارچه در "ادامه مطلب" یا "نمایش کامل" قابل مشاهده است.
امکان انتخاب تصویر...: فعال کردن این گزینه به شما این امکان را می دهد که برای مطلب خود تصویری انتخاب کنید که همانند لوگوی مطلب نمایش داده شود.
نکته: فعال یا غیر فعال بودن این گزینه تاثیری روی درج تصویر درون مطلب نخواهد داشت و تصویری که با فعال کردن این گزینه انتخاب می کنید؛ به صورت پیشفرض در جایی نمایش داده نمیشود ولی میتوانید در قالب و با تگ (*post_image*) از آن استفاده کنید. همچنین با فعال کردن این گزینه کادری مخصوص درج تصویر در بالای ویرایشگر مطلب ظاهر می شود که با استفاده از آن می توانید تصویر مورد نظر را برای مطلب انتخاب کنید.
استفاده از نشانه ...: نشانه ها مواردی هستند که از آنها می توانید برای تقسیم بندی مطالب استفاده کنید. بصورت پبشفرض نشانه "پیام کوتاه" برای همه قالب های وبلاگ تعریف شده و مطالبی که با استفاده از امکان پیامک، ارسال کرده اید ذیل آن نمایش داده می شوند.
شما می توانید از این طریق نشانه جدید تعریف کنید.
توجه داشته باید که محل نمایش نشانه جدید باید در قالب وبلاگ تعریف شود تا مطالبی که به آن نشانه مربوط اند در وبلاگ نمایش داده شوند. بجز مطالب پیامکی، برای قرار دادن هر مطلب در یک نشانه باید از طریق صفحه ویرایش مطلب نشانه مربوط را انتخاب کنید.
برای مشاهده راهنمای "تنظیمات مطلب" ویرایش مطلب کلیک کنید.
تنظیمات خروجی RSS تعداد مطالبی را که از وبلاگ شما توسط نرم افزار ها و یا خوراک خوان های تحت وب نظیر google reader می تواند در اختیار کاربران قرار گیرد؛ تعیین می کند.
نکته: در صورتیکه گزینه "نمایش مطلب بصورت کامل در خروجی" را فعال کنید؛ کاربران خواهند توانست تمام متن مطلب را از طریق خوراک خوان ها مشاهده کنند و در غیر اینصورت تنها قسمتی از مطلب که پیش از "ادامه مطلب" درج شده باشد برای کاربر قابل مشاهده خواهد بود.
برای اطلاع بیشتر درباره RSS و خوراک خوان ها کلیک کنید.
تنظیمات انتخاب ویرایشگری که کاربران بوسیله آن می توانند برای وبلاگ شما نظر ازسال کنند در این قسمت انجام می شود:
برای مشاهده راهنمای ویرایشگر های ارسال نظر و تفاوت های آنها کلیک کنید.
اینکه تغییرات سایت شما به موتور های جستجو اطلاع داده شود و موتور های جستجو سایت شما را نیز در نتایج خود نمایش دهند؛ را می توانید از این طریق انتخاب کنبد.
نکته: نحوه نمایش زمان را می توانید با فعال کردن دو گزینه "شخصی سازی..." بصورت دلخواه تعیین کنید. در این حالت باید با وارد کردن کد های مورد نظر برای نحوه نمایش در دو کادری که مطابق تصویر مشاهده می کنید این کار را انجام دهید. مثل:
%A %B %e %Y، %I:%M %p تبدیل میشود به «دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۹، ۰۱:۵۸ ب.ظ»
%y/%m/%d %H:%M:%S تبدیل میشود به «89/07/08 13:58:12»
برای مشاهده لیست تگ های پر استفاده کلیک کنید.
توجه داشته باشید:
برای ثبت تغییرات در هر یک از قسمت های تنظیمات پیشرفته باید روی کلید در گوشه سمت چپ صفحه تنطیمات کلیک کنید. بدیهی است تغییرات ایجاد شده بدون ذخیره کردن آنها اعمال نخواهند شد.
نکته: یک بار کلیک کردن روی این کلید برای ثبت تنظیمات تمام موارد کافیست.
مطلب مورد نظر خود را نیافتهاید؟
سلام کد های HTML را کجا باید اضافه کرد ؟